Sponsors en zo...

Hoewel het opstarten van een kleinschalig ouderinitiatief zoals het onze tegenwoordig niet meer ongewoon is, is het financieren van het geheel nog een flinke opgave. De AWBZ vergoed natuurlijk de aanpassingen die noodzakelijk zijn, maar voor het belangrijke extraatje zullen we zelf moeten zorgen. En daarvoor hebben we sponsors nodig. Mensen en bedrijven die mee willen helpen om voor onze kinderen bijvoorbeeld de snoezelkamer in te richten, of een rolstoelschommel voor in de tuin te realiseren. En zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen.

Wilt u ons helpen om onze droom te verwezenlijken? Gunt u, als particulier of bedrijf, onze kinderen net dat beetje extra? Wilt u dat met een geldelijke bijdrage doen of kan uw bedrijf ons misschien in natura sponsoren? Ook is er een mogelijkheid om donateur of vriend van Joliande te worden. Wij hopen graag iets van u te horen.

 

Dank zij onze huidige sponsors. donateurs en vrienden van Joliande,  die een donatie hebben gedaan en degene die ons als goed doel hebben aangemerkt, is er een goede start gemaakt.