Bericht schrijven >

Lieve Anniek en Joyce. Wat fijn voor jullie dat jullie nu ieder je eigen plekje hebt in jullie nieuwe huis. Ik kom als ik weer in zeeland ben gauw bij jullie kijken.
Lieve Anniek een dikke knuffel van oma en voor jou en Joyce veel plezier in jullie nieuwe huis.
Liefs oma

Oma greet - 18-04-2015 - 17:45

Jullie stichting maakt indruk op mij. Omdat ik altijd in mijn hoofd had dat ik het voor onze dochter Fleur ook zo gewild had. Ze kon helaas niet ouder worden dan 17, 6 januari j.l. is ze overleden. Ze woonde nog thuis met naast ons een fantastisch door onszelf geworven pgb zorgteam. Zonder bemoeienissen en bureaucratie van een instelling. Misschien kan ik op jullie project focussen via mijn www.wmo-praktijk.nl
Toch ben ik ook wel eens flink hopeloos en radeloos geweest door alle intensieve 24uurszorg. Wat dit met een niet eens zo'n handige zorgvader doet is te lezen in mijn gedichtenbundel 'Doorleefd'.

Wulf van Loenen - 09-09-2014 - 13:09

Lieve mensen, dankje dat wij vandaag een kijkje mochten nemen in jullie bijzondere leven. Wat ontzettend mooi dat dit zo georganiseerd is! Petje af voor jullie allemaal, maar in het bijzonder voor de moeders van Joyce en Anniek, die dit project in het leven geroepen hebben. Heel veel geluk allemaal en voortaan zijn jullie in mijn achterhoofd als ik de NSGK-collecte weer organiseer!

Joan Verhelst - 17-02-2014 - 23:35

bedank voor het sturen van deze nieuwsbrief. Vond het heel leuk te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben in het huis.gelijk wil ik ook even mijn complimenten maken over de nieuwe site. Hij ziet er heel aantrekkelijk en gezellig uit, met leuke informatie.
Veel plezier en gezelligheid in de komende periode.

wilma Griffioen - 30-10-2013 - 14:52

Hallo Joyce, Lieke, Anniek en Delano en ouders :o)

Ik ken jullie allemaal nog van "de Tjasker", met veel plezier voor jullie gezorgd. Wat een prachtig initiatief! Hoorde vorige week van jullie mooie eigen plek, super hoor! Heel veel geluk samen.

groetjes
Anita

Anita - 20-08-2013 - 18:58


Bericht schrijven >